MIKA SIHVONEN

Valmennukset

VALMENNUKSET

Onko sinulla tavoitteita ja unelmia, mutta et vain saa itseäsi niskasta kiinni etkä oikein tiedä mistä aloittaa ja miten? Olet jo ehkä yrittänytkin pidemmän aikaa ja useamman kerran, mutta et ole onnistunut, etkä enää oikein tiedä mitä tehdä toisin tai paremmin. Ei hätää, olen auttanut monia, jotka ovat olleet samassa tilanteessa. Kerrot vain minulle mikä on tavoitteesi ja unelmasi, niin autan sinua saavuttamaan ne. Haluatko saavuttaa tavoitteesi sekä edistää omaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja tehdä elämäntapamuutoksen, pudottaa painoa, polttaa rasvaa, kasvattaa lihasta, viedä fysiikkasi seuraavalle tasolle tai jopa mahdollisesti joskus kilpailla fysiikkalajeissa? Valmennukseni ja palveluni sopivat kaiken tasoisille, elämäntapamuutoksesta kilpailijaan, miehille ja naisille, joten lähtötasollasi ei ole merkitystä. Minulta löytyy erilaisia valmennus vaihtoehtoja, kuten täysin henkilökohtaista valmennusta, ruokavalio valmennusta, valmennusryhmä joka on henkilökohtaista valmennusta kohtuu hintaisempi vaihtoehto, valmiita treeniohjelmia, ruokavalioita sekä muita palveluita asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kisavalmennukset myös liitosta riippumatta. (IFBB / SFU / NPC / SKL) 

Oli sinun tavoitteesi tai lähtötasosi mikä tahansa, minulta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva ja toimiva vaihtoehto, ota vain rohkeasti yhteyttä, kerro tavoitteesi  ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä.

VALMENNUSRYHMÄ

Valmennusryhmä tulossa syksyllä.

Valmennusryhmä on kaikille halukkaille, miehille ja naisille, jotka haluavat ensisijaisesti hyvää ja kokonaisvaltaisesti kehittävää, sekä tuloksellista valmennusta kohtuullisella kuukausihinnalla. Valmennus soveltuu eritasoisille, aloittelijasta erittäin kokeneille ja tavoitteellisille treenaajille. 

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus miehille ja naisille, jossa minä henkilökohtaisesti autan sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Valmennus sopii kaiken tasoisille, elämäntapamuutoksesta kilpailijaan, miehille ja naisille, joten lähtötasollasi ei ole merkitystä. Sinulle, joka haluat toteuttaa tavoitteesi ja edistää omaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Valmennusta toteutetaan sinun tavoitteiden, tarpeiden ja elämäntilanteiden mukaan. Valmennuksessa optimoidaan ja räätälöidään kaikki sinua varten, jotta tuloksesi ja kehittymisesi olisi parasta mahdollista. Valmennus tapahtuu lähtökohtaisesti Online valmennuksena, joten ei ole väliä missä päin asut.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa käytän kätevää valmennus appia, joten löydät puhelimestasi helposti ja nopeasti kaiken tarvittavan valmennukseesi liittyen, ravinto-ohjelmasi, treeniohjelmasi, mittauksesi, päiväkirjasi sekä yhteyden pitämisen ja minuun.

Valmennus on myös mahdollista toteuttaa henkilökohtaisena treeni- tai ravinto-ohjelma valmennuksena hintaan 99€ / kk 

HINTA: 149€ / KK

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ

 • Alkukartoituksen 
 • Kätevän valmennus apin käyttöösi valmennuksen ajaksi
 • Henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjelmat tavoitteesi mukaan
 • Suoritustekniikoiden analysointi tarvittaessa videoilta
 • Yhteydenpito minun kanssa kätevästi apin kautta pääasiassa arkisin
 • Asiakkaan kanssa sovitusti tapahtuva raportointi, jolla seurataan kehitystä, annetaan palautetta ja tehdään muutoksia tarvittaessa
 • Ohjelmien päivitykset ja muutokset tarpeen mukaan
 • Mahdollisuus treeneihin, tekniikkaohjauksiin ja tapaamisiin erikseen edulliseemin mahdollisuuksien mukaan
 • Mahdollisuus siirtyä kisavalmennukseen, kun siihen on tarvittavat edellytykset
 • Valmennuksen minimi aika 3kk
 • Valmennus on myös mahdollista toteuttaa henkilökohtaisena treeni- tai ravinto-ohjelma valmennuksena hintaan 99€ / kk  

VALMISOHJELMAT

Maksimoi kehityksesi ja vie fysiikkasi seuraavalle tasolle tehokkailla ja varmasti toimivilla valmisohjelmilla. Treeni- ja ravinto-ohjelmat on suunniteltu minun 20 vuoden tietotaito kokemuksella maksimaalisten tulosten saamiseksi. Voin taata sinulle erinomaisia tuloksia, jos vain noudatat ohjelmia ohjeistuksien ja ohjeiden mukaan. Ohjelmia / valmennuksia löytyy eritasoisille treenaajille.

KENELLE SOVELTUU?

Miehille ja naisille, sinulle joka haluat parempia tuloksia, tekemiseen säännöllisyyttä ja selkeyttä mitä tehdä sekä viedä kehityksesi seuraavalle tasolle! Soveltuu sinulle, jos et välttämättä tarvitse valmentajan läsnäoloa ja tukea, vaan pystyt / haluat itsenäisesti toteuttaa sekä noudattaa selkeitä treeni- ja ravinto-ohjelmia ohjeiden mukaan. Ohjelmat ja ohjeet saat tilauksen jälkeen heti käyttöön.

HENKILÖKOHTAINEN KISAVALMENNUS

Henkilökohtainen kisavalmennus on tarkoitettu kisaaville miehille ja naisille jotka tähtäävät kilpailemaan lähitulevaisuudessa fysiikkalajeissa.

Kisavalmennus toteutetaan henkilökohtaisen valmennuksen kautta alkuun. Valmennuksen aikana kun alat olemaan fysiikan suhteen valmis kilpailemaan, niin keskustellaan asiasta ja tehdään yhdessä päätös kisaamisesta ja mahdollisesta ajankohdasta. Jos olet fysiikkasi puolesta jo valmis kilpailemaan niin voidaan mahdollisesti siirtyä hyvinkin nopeasti tai suoraan kisavalmennukseen. 

Liitolla ei ole väliä, missä liitossa haluat kilpailla IFBB / SFU, NPC, SKL. Valmennan lähtökohtaisesti kaikkia kilpailijoita liitoista riippumatta. Olen (SFU) Suomen fitnessurheilu ry virallinen valmentaja. Valmennuksessani pääset SFU:n viralliseen kilpailu tiimiin Team Optimal Fit K&M jos haluat kilpailla SFU:n alaisissa kilpailuissa. 

Valmennus tapahtuu lähtökohtaisesti etänä, joten ei ole väliä missä päin asut.

KISAVALMENNUS PAIKKOJA RAJOITETUSTI !

HINTA: 179 €/ KK

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ

 • Alkukartoituksen 
 • Kätevän valmennus apin käyttöösi valmennuksen ajaksi
 • Henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjelmat kisadieetille ja kehityskaudelle tavoitteidesi mukaan
 • Suoritustekniikoiden analysointi tarvittaessa videoilta
 • Yhteydenpito minun kanssa kätevästi apin kautta pääasiassa arkisin
 • Asiakkaan kanssa sovitusti tapahtuva raportointi, jolla seurataan kehitystä, annetaan palautetta ja tehdään muutoksia tarvittaessa
 • Kaikkien ohjelmien päivitykset ja muutokset tarpeen mukaan
 • Mahdollisuus treeneihin, tekniikkaohjauksiin ja tapaamisiin erikseen edullisemmin mahdollisuuksien mukaan
 • Valmennus tiimin (SFU kisaajalle) Team Optimal Fit K&M 
 • Kaikki kisoihin valmistautumiseen liittyvät ja tarvittavat suunnitelmat, ohjeistukset jne
 • Valmennuksen minimi aika 3kk