MIKA SIHVONEN

Valmennukset

VALMENNUKSET

Haluatko elämäsi parhaimpaan kuntoon, elämäntapamuutos, pudottaa painoa, polttaa rasvaa, kasvattaa lihasta, viedä fysiikkasi seuraavalle tasolle? Tai mahdollisesti kilpailla fysiikkalajeissa? Minulta saa miehille ja naisille erilaisia valmennus vaihtoehtoja, henkilökohtaista valmennus, yhteisöllisempää valmennus, valmisohjelmia, ruokavalioita sekä treenejä ja tekniikkaohjaus palveluita asiakkaan omien yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Myös kisavalmennukset liitosta riippumatta. (IFBB / SFU / NPC / SKL)

Oli sinun tavoitteesi tai tasosi mikä tahansa, minulta löytyy sinulle varmasti paras ja sopivin vaihtoehto!

Jos herää kysyttävää valmennuksista niin laita rohkeasti viestiä yhteydenotto lomakkeella.

VALMENNUS APPI

Valmennus on vielä testiryhmällä kovassa testauksessa ja valmennusta päivitetään sekä parannetaan vielä, enne sen virallista julkaisemista. Tähän mennessä valmennus on jo saanut erittäin hyvää palautetta testikäyttäjiltä!

Valmennus tulee pian olemaan avoinna kaikille halukkaille, miehille ja naisille, jotka haluavat ensisijaisesti hyvää ja kokonaisvaltaisesti kehittävää sekä tuloksellista valmennusta kohtuullisella kuukausihinnalla. Valmennus soveltuu aloittelijasta erittäin kokeneille ja tavoitteellisille treenaajille.

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus miehille ja naisille, jossa minä henkilökohtaisesti autan sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Valmennus sopii kaikille, lähtötasosta riippumatta. Valmennusta toteutetaan sinun tavoitteiden, tarpeiden ja elämäntilanteiden mukaan. Valmennuksessa optimoidaan ja räätälöidään kaikki sinua varten, jotta tuloksesi ja kehittymisesi olisi parasta mahdollista. Valmennus tapahtuu lähtökohtaisesti etänä, joten ei ole väliä missä päin maailmaa asut. 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa käytän Step2Fit-valmennus appia, joten löydät puhelimestasi helposti ja nopeasti kaiken tarvittavan valmennukseesi liittyen, ravinto-ohjelmasi, treeniohjelmasi, mittauksesi, päiväkirjasi sekä yhteyden pitämisen minuun.

 

HINTA: 149€ / KK

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ

 • Alkukartoituksen
 • Step2Fit-valmennus apin käyttöön valmennuksen ajaksi
 • Henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjelmat tavoitteiden mukaan
 • Suoritustekniikoiden analysointi tarvittaessa videoilta
 • Yhteydenpito minun kanssa kätevästi apin kautta arkisin
 • Sopimuksen mukaisesti tapahtuva raportointi (asiakas lähtöisesti) jolla seurataan kehitystä, annetaan palautetta ja tehdään muutoksia tarvittaessa
 • Ohjelmien päivitykset ja muutokset tarpeen mukaan
 • Mahdollisuus treeneihin, tekniikkaohjauksiin ja tapaamisiin erikseen (valmennuksessa oleville -20%)
 • Mahdollisuus siirtyä kisavalmennukseen, kun siihen on tarvittavat edellytykset
 • Valmennuksen minimi aika 3kk

VALMISOHJELMAT

Maksimoi kehityksesi ja vie fysiikkasi seuraavalle tasolle tehokkailla ja varmasti toimivilla valmisohjelmilla. Treeni- ja ravinto-ohjelmat on suunniteltu minun 20 vuoden tietotaito kokemuksella maksimaalisten tulosten saamiseksi. Voin taata sinulle erinomaisia tuloksia, jos vain noudatat ohjelmia ohjeistuksien ja ohjeiden mukaan.

KENELLE SOVELTUU?

Miehille ja naisille, sinulle joka haluat tekemiseen säännöllisyyttä ja maksimoida tulokset sekä viedä kehityksesi seuraavalle tasolle! Soveltuu sinulle, jos et välttämättä tarvitse valmentajan läsnäoloa ja tukea, vaan pystyt itsenäisesti toteuttamaan sekä noudattamaan treeni-ja ravinto-ohjelmia ohjeiden avulla. Ohjelmat ja ohjeet saat tilauksen jälkeen heti käyttöön.

Tarvittaessa voit myös ottaa minulta yksittäisen henkilökohtaisen treenin tai tekniikkaohjauksen kuntosalilla.

HENKILÖKOHTAINEN KISAVALMENNUS

Henkilökohtainen kisavalmennus on tarkoitettu miehille ja naisille jotka tähtäävät kilpailemaan lähitulevaisuudessa fysiikkalajeissa.

Kisavalmennus toteutetaan henkilökohtaisen valmennuksen kautta alkuun. Valmennuksen aikana kun alat olemaan fysiikan suhteen valmis kilpailemaan, niin keskustellaan asiasta ja tehdään yhdessä päätös kisaamisesta ja ajankohdasta. Jos olet fysiikkasi puolesta jo valmis kilpailemaan niin voidaan mahdollisesti siirtyä hyvinkin nopeasti tai suoraan kisavalmennukseen. 

Liitolla ei ole väliä, missä liitossa haluat kilpailla IFBB / SFU, NPC, SKL. Valmennan lähtökohtaisesti kaikkia kilpailijoita liitoista riippumatta. Olen (SFU) Suomen fitnessurheilu ry virallinen valmentaja.  Minun valmennuksessa pääset myös tarvittaessa viralliseen SFU:n kilpailu tiimiin Team Optimal Fit K&M, jos haluat kilpailla SFU:n alaisissa kilpailuissa. 

Valmennus tapahtuu lähtökohtaisesti etänä, joten ei ole väliä missä päin maailmaa asut.

Valmennus paikkoja rajoitetusti.

HINTA: 169 €/ KK

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ

 • Alkukartoituksen
 • Step2Fit-valmennus apin käyttöön valmennuksen ajaksi
 • Henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjelmat kisadieetille ja kehityskaudelle tavoitteiden mukaan
 • Suoritustekniikoiden analysointi tarvittaessa videoilta
 • Yhteydenpito minun kanssa kätevästi apin kautta arkisin
 • Sopimuksen mukaisesti tapahtuva raportointi (asiakas lähtöisesti) jolla seurataan kehitystä, annetaan palautetta ja tehdään muutoksia tarvittaessa
 • Kaikkien ohjelmien päivitykset ja muutokset tarpeen mukaan
 • Mahdollisuus treeneihin, tekniikkaohjauksiin ja tapaamisiin erikseen (valmennuksessa oleville -20%)
 • Valmennus tiimin (SFU kisaajalle) Team Optimal Fit K&M joka sisältää mm. yhteisiä tiimipäiviä jne
 • Kaikki kisoihin valmistautumiseen liittyvät ja tarvittavat suunnitelmat, ohjeistukset jne
 • Valmennuksen minimi aika 3kk