MIKA SIHVONEN

yhteistyöt

MYPROTEIN

Vuonna 2011 Myprotein löysi kotinsa THG-perheestä, mikä merkitsi uuden jännittävän luvun alkua. Vuoteen 2016 mennessä saimme ylpeänä maailman johtavan online-urheiluravintomerkin tittelin, joka tuo sinulle vertaansa vailla olevan laadukkaan proteiinin, vitamiinit ja välttämättömät lisäravinteet kätevästi suoraan kotiovellesi toimitettuna.

Myprotein käyttää aina laadukkaimpia raaka-aineita kaikkein luotettavimmilta tavarantoimittajilta uusinta tekniikkaa käyttävässä omassa tuotantolaitoksessa, välttääkseen tarpeettomia kustannuksia ja taatakseen tuotteiden 100% puhtauden testauksen kautta.

Kun teet tilauksen alla olevan linkin kautta niin saat aina parhaimman alennuksen Myprotein sivuston tuotteista.

Alennus vaihtelee ja voit saada jopa -45% alennuksen.

GORILLA WEAR

Gorilla Wear on yksi maailman tunnetuimpi urheiluvaatebrändejä ja erityisen suosittu varsinkin kehonrakennus ja fitness-urheilijoiden keskuudessa ja tarjoaa kattavan valikoiman treenivaatteita, kenkiä, varusteita ja tarvikkeita miehille sekä naisille.

Gorilla Wear perustetiin USA:ssa 1982 ja on siitä lähtien toimittanut uniikkeja tuotteita keskittyen designiin, laatuun, toimivuuteen ja käyttömukavuuteen. Konsepti Gorilla Wearin takana elää yhä tänäpäivänä ja tuotteita on käytössä sekä eliittiurheilijoilla, että intohimoisilla harrastajilla.

Linkistä tilatessasi saat -20% alennuksen kaikista tuotteista kun käytä koodia: MIKA20

SINUSTA YHTEISTYÖKUMPPANI?

YHTEISTYÖKUMPPANIT

MYPROTEIN

Lisäravinteet
Alennus jopa -45%

PUHTI

Laboratoriotestit -15%
Linkin kautta koodilla: MPETU

GORILLA WEAR

- 20% Koodilla:
MIKA20

POWER GYM


Kouvola

PTV GYM


Kouvola

NIKOTIINIPUSSIT

-5% Koodilla:
SIHVONEN

VERKKOSIVUT

Markkinointiboosti
Tutustu sivustoon

HIERONTA

Master of massage
Hierontapalvelut Kouvola