MIKA SIHVONEN

VALMENNUS APPI

ESITTELYSSÄ VALMENNUS APPI

Juuri julkaistu valmennus, joka on testattu testiryhmällä ja saanut erittäin hyvää palautetta!

Valmennus on nyt avoinna kaikille halukkaille, miehille ja naisille, jotka haluavat ensisijaisesti hyvää ja kokonaisvaltaista valmennusta kohtuullisella kuukausihinnalla. Erittäin hyvä vaihtoehto henkilökohtaiselle valmennukselle! Soveltuu aloittelijasta erittäin kokeneelle ja tavoitteelliselle treenaajalle.

MITEN VALMENNUS SAI ALKUNSA

Olen erittäin ylpeä tästä valmennuksesta monestakin eri syystä, tällaista valmennusta olisin itsekin kaivannut ja toivonut olevan olemassa silloin kun itse aloitin treenaamisen sekä myöhemmillä treeni vuosillani tähän päivään saakka, koska olisin säästänyt monia vuosia aikaa sekä kehitykseni olisi ollut huomattavasti parempaa ja nopeampaa.

Olen suunnitellut tätä valmennusta ja sen sisältöä useampia vuosia, jonka lähtökohtana ja ideana oli tehdä mahdollisimman kokonaisvaltainen ja toimiva valmennus kokonaisuus, joka olisi myös opettavainen. Valmennus, joka sopisi erilaisiin tavoitteisiin, erilaisissa elämän tilanteissa ja ajanjaksoilla, ennen kaikkea toimivaksi kokonaisvaltaiseksi valmennukseksi, jossa saisit nousujohteisia tuloksia, jota voisi myös toteuttaa ympäri vuoden. Valmennus, joka soveltuisi aloittelijasta erittäin kokeneelle ja tavoitteelliselle treenaajalle. Valmennus, joka olisi mahdollisimman lähellä henkilökohtaista valmennus, mutta huomattavasti edullisemmalla hinnalla. Valmennus, johon kaikilla olisi varaa ja jollaista ei olisi muilla tarjota hinnan, toteutuksen, eikä materiaalin ja sisällön puolesta. Moni haluaisi valmennukseen, mutta kaikki eivät ole taloudellisesti valmiita maksamaan täysin henkilökohtaisesta valmennuksesta toista sataa euroa kuukaudessa ja tuhansia euroja vuositasolla, tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse maksaa tuhansia euroja vuodessa saadaksesi hyvää ympärivuotista valmennusta.

TIETOA VALMENNUKSESTA

Valmennuksen sisältö pohjautuu minun omaan 20 vuoden tutkitun ja opitun tiedon sekä käytännön kokeiluun, itselläni sekä asiakkaillani vuosien varrella, jonka pohjalta olen tehnyt ja suunnitellut tämän valmennuksen. Tämä ei ole 4-8 viikon ajan kestävä verkkovalmennus jollaista kaikki tarjoavat, vaan valmennusta, jota voidaan toteuttaa ympäri vuoden, jolloin saavutetaan paras kehitys ja parhaimmat tulokset. Valmennus on suunniteltu lähtökohtaisesti kokonaisvaltaiseksi valmennus kokonaisuudeksi, jota voit toteuttaa ympärivuoden erilaisilla ajanjaksoilla jotka sinä päätät. Voit toki olla valmennuksessa mukana lyhyemmänkin ajan vaikka 6kk, mutta siinä ajassa pääset vasta alkuun kehityksessä ja tavoitteissasi ja olen varma siitä, että haluat jatkaa valmennuksessa pidempään, koska tulokset motivoivat ja haluat varmasti saada lisää tuloksia sekä viedä kehityksesi vieläkin pidemmälle ja seuraavalle tasolle! Tavoitteesi voi olla, elämäntapa muutos, rasvan poltto, lihasten kasvatus, tulosten ja saavutusten yllä pito, kaikki tavoitteesi on huomioitu tässä valmennuksessa. Saat itse päättää tavoitteet ja ajankohdan muuttuvien elämäntilanteiden mukaan. Tavoitteita tehdessä ja suunnitellessa kannatta katsoa hieman pidemmälle kuin vain 3-6kk päähän, parhaat ja pysyvät tulokset tehdään ja saavutetaan pidemmällä aikavälillä (vuosissa) oppimalla samalla uusia elämäntapoja sekä miten asiat tehdään oikein.

Valmennuksessa et myöskään tule olemaan yksin, vaan saat tarvittaessa tukea kasvavasta yhteisöstä ja minulta jossa olen itse henkilökohtaisesti vastaamassa kysymyksiin ja keskustelemassa teidän kanssa.

KENELLE APPI SOPII?

Miehille ja naisille tasosta riippumatta, aloittelijasta erittäin kokeneeseen ja pidempään käyneelle tavoitteelliselle treenaajalle. Kaikille ketkä haluaa hyvää ja laadukasta valmennusta kohtuullisella kuukausi hinnalla tinkimättä tuloksista. Saat erittäin kattavat vaihtoehtoisesti muutettavissa olevat minun suunnittelemat ohjeistukset ja ohjelmat kaikkeen valmennukseen liittyen, treenaamiseen, ravitsemukseen, eri tavoitteisiin ja muuttuviin elämäntilanteisiin soveltuen, sekä minun ja muiden tuen kasvavassa yhteisössä. Ei ole väliä haluatko polttaa rasvaa, kasvattaa lihasta, vai ylläpitää saavutettua kuntoasi ja tuloksia, kaikki onnistuu ja se on sinun päätettävissä mitä ja milloin. Voit myös vaihtaa tavoitettasi elämäntilanteeseesi sopivaksi milloin itse haluat.

MITEN SINUN SEURAAVA VUOTESI VOISI MENNÄ MINUN VALMENNUKSESSA

Tavoitteita on erilaisia ja aloituksen ajankohtia on myös monia, riippuen elämäntilanteista. Voit esimerkiksi aloittaa valmennuksen rasvanpoltolla ja loppu kesästä syksymmällä aloittaa tavoitteellisen lihasten kasvatus projektin ja uudenvuoden jälkeen tammi-maaliskuussa aloittaa halutessasi kiristely / rasvanpoltto jakson kohti kesää, vaikka oman ”juhannukseksi kuntoon projektin” ja ottaa sitten kesän rennommin, grillaten, nauttien kesästä ja festareista ylläpitäen saavutettua kuntoa ohjeistuksien ja siihen sopivien ohjelmien avulla parhaasi mukaan ja aloittaa uuden projektin taas kesän loppu puolella / syksyllä. Tämä oli vain esimerkki, miten sinun seuraava vuotesi voisi mennä minun valmennuksessa. Voit aloittaa valmennuksen ja minkä tahansa tavoitteen, lihasten kasvatuksen ja tai rasvanpolton, milloin itse haluat ja milloin se sinulle parhaiten sopii, se on sinun päätettävissä ja kaikkeen löytyy ohjeistukset ja sinulle sopivat ohjelmat sekä kaikki tarpeelliset vinkit valmennukseen mitä ikinä voit tarvita ja jos ei löydy, niin voit aina kysyä minulta tai muilta yhteisön jäseniltä apua apin sisäisessä keskustelu osiossa, jossa minä olen itse henkilökohtaisesti myös mukana vastailemassa, auttamassa ja keskustelemassa teidän kanssa parhaani mukaan.

MITÄ SAAT JA MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ

 •  Tulet saamaan ensisijaisesti tuloksia!
 •  Valmennus apin / sovelluksen puhelimeesi / tietokoneellesi käyttöön valmennuksen ajaksi.
 • Selkeät ja kattavat vaihtoehtoisesti muutettavissa olevat ravinto-ja treeni ohjelmat, ohjeistukset ja ohjeet valmennukseen ja sen toteuttamiseen eri tilanteissa / ajanjaksoilla sinun tavoitteidesi sekä muuttuvien elämäntilanteiden mukaan.
 • Saat kaikki tarvittavat ohjeet valmennukseen ja siihen, miten esim. asettaa tavoitteita, edetä kehityksessäsi, polttaa rasvaa, kasvattaa lihaksia ja tai ylläpitää saavutettua kuntoa ja tuloksia jne. Voit vaihtaa tavoitetta, milloin itse
  haluat, se on täysin sinun päätettävissä koko valmennuksen ajan
 •  Saat valita treeniohjelman 1,2,3,4 tai 5 jakoisen väliltä, treeni ohjelmia useampia eri jakoisena ja naisille kaikki omat treeniohjelmat, jossa pakara painotus sekä erillinen pakara treeni, jonka voi yhdistää muihin treeni ohjelmiin halutessaan
 • Saat ravinto-ohjelmat sinun oman painosi, kulutuksesi ja tavoitteesi perustuen (miehille sekä naisille 50kg-100kg väliltä +100kg, 6 eri painoluokkaa)
 • Lihasten kasvatukseen, rasvan polttoon / ylläpitoon omat ravinto-ohjelma vaihtoehdot.
 • Ravinto-ohjelmat ovat 1000kcal-5000kcal välillä, joissa on useita eri vaihtoehtoja ravintoaineille sekä ovat helposti muutettavissa esim. maidottomaksi ja gluteenittomaksi.
 • ”ENHANCED” ravinto-ohjelma, joka suunniteltu erikseen käytettäväksi, ei niin naturaali treenaajille.
  (Lähtökohtaisesti ravinto-ja treeni ohjelmat ovat tehty ja suunniteltu naturaali treenaajille, mutta myös otettu huomioon ei naturaali treenaajat ravinto-ja treeni ohjelmissa)
 • Saat minun sekä muiden tuen kasvavassa yhteisössä. Valmennus apissa on oma sisäinen keskustelu osio, joissa voi keskustella yleisesti kaikkien valmennuksessa olevien kanssa ja tai esittää kysymyksiä
  minulle ja muille valmennuksessa oleville.
 • Päivittyvää materiaalia ja sisältöä toiveiden ja tarpeiden myötä. Kaikki materiaali apissa on
  sinun henkilökohtaisessa käytössä niin kauan kuin olet valmennuksessa mukana.
 • Henkilökohtaiset treenit, tekniikkaohjaukset ja videopuhelu konsultaatiot myös mahdollista erikseen sovittuna hinnaston mukaan (ei kuulu hintaan, aikoja rajoitetusti).
 

Valmennus on kesän avajaistarjouksessa heinäkuun loppuun saakka!

Elokuusta alkaen
39.90€/kk.

Jos lähdet nyt heinäkuun aikana mukaan valmennukseen niin saat ensimmäisen kuukauden
19.90€/kk.